ROMBOUT VERSCHOOR - VIDEO & PROJECTEN

Storytelling met video

Mediatrainingen vormen een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Je kan me huren als camerman/co-trainer.
Daarnaast geef ik zelf ook presentatietrainingen voor ZZP'ers.

Hieronder zie je een voorbeeld en onder de video kun je meer informatie vinden!

Verder lezen

Zullen we kennis maken?

welkom

Mediatrainingen

camera werk

Al vele jaren werk ik samen met een aantal communicatiebureaus voor Media- Presentatie- en Crisis trainingen. Als cameraman/co-trainer is het mijn taak om specifiek het non-verbale deel van de cursist te beoordelen.

Ben jij trainer, coach, eigenaar van een communicatiebureau en wil jij ook van mijn kennis en diensten gebruik maken, bel of mail me dan!

No Nonsense Presentatie Training

goed presenteren is ook story telling

Op verzoek van een aantal ZZP'ers heb ik de No Nonsense Presentatie Training ontwikkeld met als uitgangspunt "Hoe maak je een korte en stevige presentatie", waarin je de aandacht van het publiek vast blijft houden.

Wat is jouw boodschap en opening van een gesprek op een netwerk bijeenkomst? Hoe presenteer jij je bedrijf? Wil jij de fijne kneepjes van het presenteren leren en voor de camera oefenen?

Ik kan je daarbij helpen om je boodschap goed over te brengen. Bij mijn trainingen gebruik ik de camera niet alleen om jouw boodschap maar ook je non-verbale gedrag vast te leggen. Je zelf terug zien én horen is vaak een openbaring en een goede basis om aan verbetering te werken.

Beoordelingen

Een aantal collega-ondernemers was zo vriendelijk een beoordeling van mijn training te sturen. De training heeft hen geholpen zich op een nog professionelere manier te presenteren.

Ida Scholten

camera werk

Goede opbouw van de presentatie training. Voor de camera staan ging me steeds makkelijker af.

Een aanrader om een training te volgen bij Rombout Verschoor.


website

www.idascholten.nl

Willem Westerweel

camera werk

Ik heb genoten van de training. Je aanpak is heel persoonlijk. Iedere deelnemer krijgt veel aandacht.

Ook de grote hoeveelheid oefeningen is precies wat ik nodig heb. Door te trainen leer je snel!

Tevens worden de oefeningen opgenomen met de camera en uitgebreid besproken en gereflecteerd aan jouw ervaringen.

Ik heb er veel van opgestoken en jouw tips ter harte genomen. Ik presenteer nu veel rustiger, trek de aandacht en weet deze vast te houden door de juiste intonaties en overtuig met mijn enthousiasme.


website

www.finfit.nl

Klazien Teeuwissen

camera werk

Ik was in de gelegenheid om drie keer te ervaren hoe Rombout zijn de inhoud van zijn training afstemt op de deelnemers en doelstellingen.

Voor die camera staan is echt een ramp, maar zien hoe of je overkomt en ervaren dat het went en dat je er echt door leert, dat was een waar kadootje.


website

www.wijzer-werken.nl

Andries Potter

camera werk

De praktische training van Rombout heeft mij veel handvatten gegeven om meer ontspannen te presenteren.

Rombout geeft tijdens zijn training na een duidelijke introductie veel ruimte voor oefening. En na de oefening weer terugkoppeling over hoe mijn presentatie overkomt.

Na een training van ruim een dagdeel heeft Rombout mij praktische tips gegeven, maar vooral het gevoel waarmee ik meer ontspannen mijn verhaal kan presenteren. Daardoor kan ik zelfverzekerder en dus meer succesvol presenteren.


website

www.pottermarktonderzoek.nl

Judith de Pagter

camera werk

Recent een mediatraining van Rombout Verschoor meegemaakt. Rombout heeft het vermogen om op een rustige manier zaken helder uit te leggen en daarna op camera vast te leggen.

Een camera maakt altijd dat je druk ervaart en dan gaat het toch weer anders dan dat je zelf had bedacht. Toch als je het een aantal keren achter elkaar oefent, gaat het steeds beter.

Dank Rombout voor de praktische tips die je hebt meegegeven! Ik kan een ieder die regelmatig presentaties moet geven zo'n training aanraden!


website

www.delinkedintraining.nl

Arnold Karelsen

camera werk

Hoe kan ik mezelf op een professionele manier presenteren ? Wat te doen en wat juist niet. Voor menig ondernemer is dat een vraag. Ik denk dat iedereen het lastig vindt zichzelf op tv terug te zien / te horen.

Door de praktijkvoorbeelden die Rombout geeft, en door mijzelf op beeld terug te zien, weet ik nu hoe ik mijzelf en mijn bedrijf beter kan presenteren.

Mede door de rustige manier van aanpak zal ik het zeker niet nalaten jou in mijn netwerk aan te bevelen. Rombout Bedankt !


website

www.karelsensoestbv.nl

Yvonne Weernink

camera werk

Ik heb de training met plezier gevolgd. Kernwoorden: Voorbereiden, heldere korte boodschap, houding en rust.

Daarbij vindt deze training plaats in een ontspannen sfeer binnen een beschermde omgeving met een kleine inspirerende groep.

Door de oefeningen heb ik zaken geleerd die gewoon toepasbaar zijn in mijn dagelijkse praktijk en zeker bij het geven van lezingen. De camera, die aanvankelijk zo eng was, verdwijnt naar de achtergrond.


website

www.assumdelft.nl

Jannie Klaren

camera werk

Dankzij de specifieke aanvullingen van Rombout lukt het mij om mijn 1 minuten presentatie op een goede en rustige manier neer te zetten.

Praktisch en effectief !


website

www.massagetherapie-chai.nl

Ook interesse?

Wil je ook zo'n presentatietraining volgen? Alleen of met een groep medecursisten? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Bel me via 06 12 12 12 13 Mail me via info@romboutverschoor.nl

+ 31 6 12 12 12 13 info@romboutverschoor.nl Drakenburgerweg 105 3741 GM Baarn KVK 31026346